iQ installeren

Zo installeert u de iQ Smart Dash Cam in uw voertuig

Moet u de OBD- of hardwire-kabel gebruiken?

De iQ wordt geleverd met zowel een OBD-voedingskabel als een hardwire-kit die in de doos wordt meegeleverd. Voor eenvoudige installatie raden we aan om de iQ indien mogelijk van stroom te voorzien met behulp van de OBD-voedingskabel.

Hardwire-aansluiting van de dashcam

Als u uw iQ niet van stroom kunt voorzien via de OBD-kabel of deze liever op uw zekeringkast wilt aansluiten, kan deze worden geïnstalleerd met behulp van de hardwire-kit (meegeleverd in de doos).

Belangrijk: de hardwire-kit moet worden aangesloten op een permanent onder spanning staande zekering (een zekering die onder spanning staat wanneer het contact is uitgeschakeld) om de slimme functies van de iQ te gebruiken.

Montageplek van de iQ

De iQ is ontworpen om achter de achteruitkijkspiegel, aan de passagierszijde van het voertuig en bovenaan de voorruit te worden gemonteerd.

Bij het instellen van de iQ geeft de app een tijdelijke liveweergave weer, zodat u de beste positie kunt kiezen om de iQ te monteren. (Zie stap 14 van https://support.nextbase.com/hc/en-gb/articles/12661642963101-Getting-started-with-iQ)

Let op: we raden u aan de afdekking van de lijm te verwijderen zodra u heeft besloten waar u de camera wilt plaatsen.

Houd indien nodig voldoende ruimte vrij om de camera van de basisplaat te verwijderen.

Remov iQ from Mount_GIF 2 (1).gif

Heeft u twijfels over zelf monteren?

We bieden een professionele montageservice die wordt uitgevoerd door onze partners RS Connect en hun technici.

Een getrainde technicus zal uw huis of werkplek bezoeken en de camera voor u installeren.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website. Zelfstandige montage thuis

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 54 van 201