Aika-asetukset

Mitä aika-asetukset tarkoittavat?

Aika-asetusten avulla voit säätää iQ:n kellonaikaa ja päivämäärää sovelluksen kautta. Kun asetus on automaattinen, iQ säätää kellonajan ja päivämäärän automaattisesti, kun se on yhteydessä 4G:hen ja GPS:ään. Tämä on oletusasetus, mutta aika ja päivämäärä voidaan asettaa manuaalisesti.

Kuinka muutan aika-asetuksia?

Se onnistuu menemällä Aika-asetukset-osioon iQ:n asetusvalikosta.

time settings.png

Jos haluat säätää aika-asetukset alueesi mukaan (jos asetus on väärin), sinun on ensin poistettava Automaattinen päivämäärä ja aika -asetus käytöstä.

time settings 1.png

Kun Automaattinen aika ja päivämäärä -asetus on poistettu käytöstä, voit valita paikallisen alueesi manuaalisesti.
time set.jpg
Huomaa: Automaattinen päivämäärä ja aika -asetuksen käyttöönotto ohittaa kaikki sovelluksen kellonajan ja päivämäärän manuaaliset säädöt.

1/34 koki tästä olevan apua