iQ:n jännitetiedot

iQ:lla on kaksi jännitearvoa, joita voidaan muuttaa asetuksissa.

• SmartSense-aktivointijännite
  • Virran katkaisu virran vähäisyyden takia -jännitearvo

Katso alta lisätietoja näistä molemmista.

Mikä on SmartSense-aktivointijännite?

SmartSense-aktivointijännite määrittää, pitäisikö iQ:n olla ajotilassa vai ei.

SmartSense-aktivointijännitteen oletusasetus on 13 V. Ajoneuvon käytön aikana sen odotetaan toimivan vähintään 13 V:n jännitteellä ajoneuvosta riippuen.

Mikä on Virran katkaisu virran vähäisyyden takia -jännitearvo?

Virran katkaisu virran vähäisyyden takia -jännitearvon oletusasetus on 12 V. Tämä tarkoittaa, että jos ajoneuvon akku laskee alle 12 V:n, iQ:hun tuleva virta katkaistaan. Käyttäjät voivat säätää tätä asetusta iQ-sovelluksen kautta, mutta suosittelemme varovaisuutta muutoksia tehdessä.

Kysy neuvoa ajoneuvon valmistajalta ennen suurten säätöjen tekemistä.

Katso seuraavasta artikkelista lisätietoja Virran katkaiseminen virran vähäisyyden takia -jännitearvosta.

Auton akun alhaisen varaustason tila

Alla olevassa kaaviossa näkyy, mihin tilaan kamera siirtyy auton jännitteestä riippuen.

Kuinka monta eri virrankäyttötilaa iQ:ssa on?

iQ:ssa on kaksi tilaa.

SmartSense-pysäköintitila, joka on 12–13 V:n välillä oleva suojaustila.

Ajotila, joka tapahtuu ajoneuvon ollessa liikkeessä ja yli 13 V:n jännitteessä.

Kun ajoneuvon jännite on alle 12 V, kamera sammuu.

Ajotila (yli 13 V)

Kun moottori on kytketty päälle, iQ siirtyy ajotilaan.

Tämä on oletustila, ja se toimii siitä lähtien, kun auto käynnistetään. Kamera on täysin toiminnassa ja nauhoittaa. Liipaisinkynnykset säätyvät automaattisesti reagoimaan ajotapahtumiin, kuten törmäykseen tai hätäpysäytykseen.

Lisätietoja siitä, mikä laukaisee tapahtuman luomisen kamerassa, on alla olevassa artikkelissa.

Tiedostonimet

SmartSense-pysäköintitila (12–13 V)

Kun moottori on sammutettu, iQ siirtyy SmartSense-pysäköintitilaan.

iQ tunnistaa automaattisesti, kun ajoneuvo ei ole käytössä, käyttämällä G-anturin ja tutkan yhdistelmää 30 sekunnin ajan sen jälkeen, kun virta on kytketty pois päältä. Jos liikettä ei enää havaita, SmartSense-pysäköintitila asettaa iQ:n virransäästöturvatilaan.

Tutka ja G-anturi pysyvät aktiivisina tämän tilan aikana. Jos liikettä havaitaan, iQ siirtyy takaisin SmartSense-pysäköintitilaan tapahtuman tallentamiseksi.

Lue lisää SmartSense-pysäköintitilasta.

Virransäästötila (alle 12 V)

Ellei sovelluksessa ole toisin säädetty, iQ ei toimi tällä jännitteellä.

Virransäästötila käyttää useita antureita (pääasiassa tutkaa), jotka herättävät iQ:n SmartSense-pysäköintitilaan, jos todetaan, että ajoneuvon ympärillä on mahdollinen riski.

iQ siirtyy virransäästötilaan, kun auto ei ole käytössä.

Virransäästötila ilmaistaan alla olevalla kuvakkeella:

Low voltage.png

11/22 koki tästä olevan apua