QR-koodin skannaaminen

Asentaaksesi iQ Dash Camin sinun on skannattava näytöllä näkyvä QR-koodi.

Seuraa näitä ohjeita, jos sinulla on vaikeuksia koodin skannaamisessa:

Älä pidä sitä kädessäsi.

Kokeile asettaa iQ paikalleen kiinnittämättä sitä lopullisesti, jotta saat selville parhaan asennuskulman ennen kiinnittämistä tuulilasiin. Kun iQ on kiinnitetty, varmista, että sen riipusosa on pystysuorassa linjassa puhelimesi kameran kanssa.

Älä kallista puhelinta.

Jos puhelin on kallellaan, kamera ei välttämättä pysty skannaamaan koodia. Kameralla on paras näkymä, kun puhelin on samalla tasolla iQ:n kanssa.

Huomioi etäisyys.

Jos pidät puhelinta liian lähellä tai liian kaukana, se ei skannaa koodia. Pidä puhelinta noin 30 cm:n päässä ja siirrä sitä hitaasti kohti QR-koodia.

(Joidenkin puhelimien kamerat eivät tarkenna yhtä hyvin kuin toisten, joten sinun on ehkä pidettävä puhelinta kauempana.)

Puhdista linssi.

Puhelimen linssiin voi kertyä pölyä ja tahroja, jotka voivat vaikuttaa kuvan kirkkauteen. Pyyhi linssi pehmeällä liinalla, jos näet jotain, joka voi estää näkymääsi.

1. Poista kirkas muovikalvo iQ:n riipusnäytöltä (tämä ehkäisee heijastuksia).
  2. Myönnä pääsy laitteen kameraan, kun sovellus pyytää sitä. Jos et myönnä oikeuksia, et voi skannata QR-koodia.

3. Siirrä puhelimen kameraa kohti QR-koodia ja vedä sitten puhelinta hitaasti poispäin iQ-näytöstä. Näin puhelimella on parhaat mahdollisuudet tarkentaa QR-koodiin ja skannata oikein.

4. Jos QR-koodia ei pysty skannaamaan tai iQ:ssa näkyy virheilmoitus, katkaise laitteesta virta ja käynnistä se sitten uudelleen. Pakota myös sovellus sulkeutumaan kokonaan. Kun sovellus on sulkeutunut kokonaan, toista vaihe 3.
  5. Kun QR-koodi on skannattu, alla oleva näyttö tulee näkyviin ja voit kiinnittää iQ:n.
    Huom. Jos laitteen laiteohjelmisto pitää päivittää, päivitys käynnistyy automaattisesti asennuksen aikana.
3/97 koki tästä olevan apua