Pitääkö minun alustaa SD-kortti iQ:ssa?

Mitä SD-kortin alustaminen tarkoittaa?

SD-kortin (tai muun tyyppisen tallennuslaitteen) alustaminen tarkoittaa, että poistat kaikki  tiedostot SD-kortilta ja korjaat nauhoituspolun varmistaaksesi yhdenmukaiset nauhoitukset tulevaisuudessa.

Pitääkö minun alustaa SD-korttini?

Kyllä. On erittäin tärkeää, että SD-korttisi alustetaan säännöllisesti. Suosittelemme useimmille asiakkaille alustamaan SD-kortin 2–3 viikon välein. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että autokamerat nauhoittavat jatkuvasti ja kirjoittavat videon päälle vanhemmasta päästä, mikä rasittaa korttia.

Huomaa: Jos ajat paljon, sinun on alustettava SD-korttisi useammin kuin keskimäärin. Suosittelemme, että esimerkiksi taksinkuljettajat alustavat SD-korttinsa vähintään kerran viikossa.

Miten alustan SD-korttini?

1. Valitse "Lisää" sovelluksen oikeassa alakulmassa ja napsauta sitten "SD-kortin hallinta".

2. Alla olevalla näytöllä näkyvät tallennustiedot. Tässä tapauksessa se on tyhjä.

3. Sinua pyydetään vahvistamaan alustus, ja kaikki tiedostot poistetaan.
    Kuva

Mitä tapahtuu, jos en alusta SD-korttiani?

Jos et alusta SD-korttia pitkään aikaan, sinulla voi olla seuraavanlaisia ongelmia:

• SD-kortin virheilmoitukset
  • nauhoituksen epäonnistuminen
  • automaattisen nauhoituksen epäonnistuminen
  • näytön jumiutuminen
  • katkeileva nauhoite
  • vioittuneet tiedostot ja tiedostot, joita ei voi toistaa
  • käynnistymisen ja sammumisen epäonnistuminen
  • toimimattomat painikkeet.

Vaikka nämä ongelmat ovat paljon yleisempiä muiden kuin Nextbase-merkkisten SD-korttien kanssa, suosittelemme, että alustat SD-korttimme usein myös iQ:n säännöllisellä käytöllä.

Kuinka kauan SD-korttini nauhoittaa materiaalia?

Alla on taulukko, joka osoittaa, kuinka kauan SD-korttisi nauhoittaa materiaalia asetuksistasi riippuen.

SD card matrix iQ.jpg

15/30 koki tästä olevan apua